Onze versgarantie

De versgarantie van Tangermarkt houdt in dat slechts de hoogste kwaliteit groente en fruit worden uitgezocht voor u. De versgarantie wordt gewaarborgd door strenge kwaliteitscontroles. Tangermarkt staat bekend om zijn stuntprijzen, maar dat gaat zeker niet ten koste van de kwaliteit. Door het maken van de juiste prijsafspraken met onze leveranciers kunnen wij u de beste kwaliteit bieden tegen prijzen die u van ons gewend bent.

Wat de versgarantie van Tangermarkt onderscheidt van andere is dat wij er niet voor schromen extreme maatregelen te nemen om de versheid te waarborgen.

Onze experts controleren elke ochtend onze producten. Enkel het beste groente en fruit komt door de selectie.

Tangermarkt werkt samen met de beste tuinders en fruittelers verspreid over de hele wereld om onze klanten te voorzien van topproducten.

Onze groente en fruit komt rechtstreeks van het land bij u in de schappen. Na levering worden de groente en fruit na een kwaliteitscontrole dezelfde dag nog vervracht naar onze winkels.

Niet vers is geld terug!

Ook in de winkels zorgen onze AGF-medewerkers ervoor dat u kunt winkelen met een lach. Meerdere malen per dag worden er kwaliteitscontroles uitgevoerd om er voor te zorgen dat de groente en fruit in de schappen van topkwaliteit zijn.