Over Tanger

De kracht van Tanger

Bij Tangermarkt staat de klant altijd centraal. 100% klantgerichtheid is een gewoonte bij ons waar nimmer van wordt afgeweken. Dit is ook de reden waarom klanten graag terug komen. Daarnaast heeft Tangermarkt wél alles waar u op zoek naar bent en wat u normaal gesproken bij een andere supermarkt niet kunt vinden. De diversiteit van ons assortiment kenmerkt onze winkels. Zo vind u bij Tangermarkt producten die afkomstig zijn uit meer dan 100 verschillende landen. Zo kunt u bij ons terecht voor alle ingrediënten van een oer Hollandse stamppot tot aan alle ingrediënten voor een Marokkaanse harrira soep. Noem het maar op, Tangermarkt heeft het.

Echter, het brede aanbod van land specifieke producten is niet de enige reden om bij Tanger Markt te winkelen. We staan namelijk ook bekend om de versheid van onze producten. Van heerlijk fruit tot mediterraanse olijven, en van malse lamsvlees tot kersverse kippetjes; als u van vers houdt, moet u bij Tanger Markt zijn.

Steunpilaren van Tangermarkt:

  • De beste kwalitieit.
  • De laagste prijs.
  • Service met een glimlach.

Groei van Tangermarkt

Anno 2020 is Supermarkt Tanger niet meer weg te denken uit Nederland. Het bedrijf is ook al lang geen ‘buurtsuper’ meer, want klanten uit heel Nederland weten het assortiment, de lage prijzen en de uitstekende service te waarderen. Het internationale assortiment wordt dus internationaal uitgerold! Maar ondanks de groei, is één ding nooit veranderd; de klant staat volledig voorop en Tanger zet alles op alles om de beste producten voor de laagste prijzen aan te bieden.